ERKEN MÜZİK-YARI ZAMANLI MÜZİK VE YETİŞKİNLER PROGRAMINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Nisan, 2021

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Erken Müzik-Yarı Zamanlı Müzik ve Yetişkinler Programına 2021-22 Akademik Yılı için 19 Haziran 2021 tarihinde müzikal algı sınavıyla öğrenci alınacaktır. EME Programı 2016-2017 doğumlu çocuklar, YZM Programı 2015 ve daha büyük yaşlar, Yetişkinler Programı yetişkinler içindir. (EME-YZM Programlarında eğitim hafta sonu Cumartesi veya Pazar günleri verilmektedir.)

EME-YZM Programı başvuru sistemi 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında açılacaktır. Başvurular, belirtilen tarihlerde aşağıda istenilen belgelerle birlikte eme@bilkent.edu.tr adresine yapılabilir.

Başvuruda İstenilen Belgeler

• Başvuru formu

• Nüfus cüzdanı fotokopisi

• 210 TL başvuru ücreti. (Ödeme yalnız kredi kartıyla 26-30 Nisan tarihlerinde https://stars.bilkent.edu.tr/basvuru/ adresine yapılabilmektedir.)

Sınav başvurusu online yapılmakta olup, öncelikle yukarıda belirtilen link yardımıyla 210 TL başvuru ücretini yatırmanız, daha sonra başvuru formu ve adayın nüfus cüzdanı fotokopisini eme@bilkent.edu.tr adresine gönderilmeniz yeterlidir.

E-Posta: eme@bilkent.edu.tr